Written by: Blog

Goedkoopste producten bij bol.com

Zoek je nog artikelen bij bol.com van maar een paar cent? Wij hebben de goedkoopste producten voor je verzameld, waardoor je precies op een bedrag van €20,- uitkomt en dus geen verzendkosten hoeft te betalen.

Side note: wij hebben alleen onderzoek gedaan naar e-books, zodat je niet met een fysiek product opgescheept zit. Dat scheelt weer afval en transport; win-winsituatie!

Gratis verzending bij bol.com

Je bent op zoek naar gratis verzending. Logisch, dat ben ik ook altijd. Vaak kom je een aantal cent te kort, waardoor je nog een extra – vaak nutteloos – product aanschaft. Dit is erg zonde.

Gelukkig kan je bij bol.com ook producten aanschaffen van een aantal cent. Als je in je winkelmandje een bedrag van €19,99 ziet staan, dan komen de verzendkosten van ongeveer €2,99 erbij. Met het bestellen van een goedkope e-book onder de €1,- bespaar je dus al snel een paar euro’s. Hoe lekker is dat!?

Met verzendkosten

verzendkosten bij bol.com

Zonder verzendkosten

Gratis verzendkosten bol.com

Het aanbod van goedkope producten verandert vaak, waardoor de goedkoopste producten bij bol.com niet altijd dezelfde zijn. Met de volgende link krijg je altijd de goedkoopste artikelen te zien.

Met een e-book van slechts €0,10 heb je gratis verzending bij bol.com!

Andere manieren voor gratis verzending bij bol.com

Bestel je geregeld bij bol.com en wil je niet elke keer een extra e-book kopen? Dan kan je ook een Select-abonnement afsluiten. Het Select-abonnement kost (op het moment van schrijven) €11,99 per jaar. Je betaalt vervolgens geen verzendkosten en je krijgt geregeld kortingen op diverse producten.

Een andere optie is om een cadeaukaart van €5,- of meer te kopen. Op die manier omzeil je de verzendkosten en kan je later je cadeaukaart gebruiken.

Misschien heb je al een cadeaukaart en staat er nog een klein bedrag op. Je hoeft namelijk een cadeaukaart van bol.com niet in 1x te besteden. Wij hebben een artikel geschreven over het checken van het saldo op je bol.com cadeaukaart. Als daar nog een bedrag van een aantal cent op staat, dan kan je beter dat gebruiken!

Bol.com artikelen van een paar cent

Ik had niet gedacht dat er producten van minder dan €0,50 bij bol.com verkocht werden. Een jaar geleden stonden e-books voor zelfs €0,01 te koop. Deze kom je tegenwoordig bijna niet meer tegen. Je ziet nog wel vaak producten van minder dan €0,20. Daarmee bespaar je uiteraard alsnog een paar euro’s!